031 520 385   |   vrtnarstvo@simbio.si


Aktualni projekti

Vrtnarstvo_banner4.jpg
V Simbiu Vrtnarstvo se zavedamo, da je področje hortikulture izredno pomembno, saj je namenjeno človeku in njegovemu kakovostnemu bivanju v okolju. Zato se naših projektov lotevamo preudarno in strokovno.

Za prijetno izkušnjo prostora niso dovolj le všečna načrtovalska zasnova na papirju ter strokovne presoje prostora. Za dolgoročno uspešno prostorsko načrtovanje moramo nujno razumeti končnega uporabnika, razmišljati skozi njegov interes in gledati skozi njegove oči. To je tudi naše vodilo pri izvajanju projektov. Katerim območjem trenutno posvečamo pozornost ali še načrtujemo, da jim bomo pustili svoj zeleni pečat, si lahko preberete spodaj.

Sejem_Flora_2018_8_Large.jpeg

Pričarajte si zeleni košček raja na sejmu Flora s Simbiem Vrtnarstvo

16.03.2018
Če ste se že naveličali snega in nizkih temperatur, potem nas obiščite na sejmu Flora, kjer smo za vas pričarali pravo karibsko vzdušje. Obdani s palmami, pisanim tropskim cvetjem in turkiznim morjem se boste počutili kot na bleščeče belih plažah Karibov.
flora_17_5_Large.jpg

Vse o sodobnih trendih urejanja okolice

13.03.2017
Minuli vikend je ekipa Simbia Vrtnarstvo predstavila sodobne trende oblikovanja zunanjih površin na 22. sejmu Flora v Celju. Unikaten rastlinski material in reciklirani izdelki za vrt, dom, terase in gostinske objekte so poželi veliko zanimanja.
bazen.jpg

Idejni koncept ureditve Letnega kopališča Celje

11.01.2017
Idejna zasnova vključuje tisti del letnega kopališča Celje, ki je namenjen rekreativnim in gostinskim vsebinam. Dejstvo je, da je sprehajališče ob Savinji po zaključku protipoplavnih ukrepov postaja sezonska mestna promenada.
DSC_1202_Large-1.jpeg

Uspešno podjetje poskrbelo za dober prvi vtis

17.10.2016
Mnoga podjetja, javne institucije, trgovine in podobne organizacije se dobro zavedajo, kakšen pomen ima urejena okolica, saj s tem dajejo svoj prvi pozitivni vtis ob prihodu. Urejena okolica poslovne zgradbe zagotovo daje vtis urejenega lastnika, uspešnega podjetnika ali upravnika. Tega se zavedajo tudi v prodornem celjskem podjetju Vivapen, zato so skrb za okolico prepustili strokovnjakom, Simbiu Vrtnarstvo.
Z_3_Krozisce_vmes_088_Large.JPG

Uredili smo krožišča na mestnih vpadnicah

10.10.2016
Celjska javna podjetja Simbio, Energetika Celje in Vodovod-kanalizacija so v septembra 2016 praznovala 20 let samostojnega delovanja. Na to okroglo prelomnico so želela ohraniti trajen spomin, zato so se odločila, da nam zaupajo ureditev krožišč na zahodnem in vzhodnem avtocestnem priključku v Mestni občini Celje.
IMGL5398.JPG

Učencem omogočili pouk tudi na prostem

01.09.2016
Z inovativnim pristopom smo na eni strani sodobno uredili okolico Osnovne šole Lava v Celju in po drugi strani omogočili učiteljem in učencem izvajanje pouka kar v prečudoviti naravi ob šoli.
left
right